2014. szeptember 22., hétfő

Reptéri parkolás beltérben

Reptéri parkolónk mintegy 500 jármű parkolására lett létrehozva a Ferihegyi nemzetközi repülőtér mellett, mindössze 4 percre a 2-es termináltól.

Az M0 felől érkező vendégeink a 400-as út irányából találnak meg minket, az Üllő táblánál jobbra fordulva. Pontos címünk: 2225, Üllő, Pesti út 207.

Ferihegy parkoló


Miért válasszon minket?

-Közeli parkolás a Liszt Ferenc repülőtér termináljához.

-Gépjármű külső mosás.

-Biztonságos, elkerített létesítmény.

-Magyar gasztronómiai ételeket fogyaszthat a kerthelyiségben.

-Gyors ügyintézés és regisztráció.

-Törzsvásárlói kedvezmény törzsvásárló kártya alapján.

-Udvarias, magas színvonalú kiszolgálás, transzfer szolgáltatás.

-Egyszerű parkolóhely foglalás, akár online akár telefonon.

-Kulturált, szép környezet.


Fedett parkoló


A repülőtéri transzfer ügymenete

A parkolónk üzemeltetője az ügyfelek részére a parkoló és a Ferihegy 2A és 2B repülőtéri terminálok között az oda-vissza utazást (reptéri transzfert) saját kisbusszal biztosítja. A repülőtéri transzfer díját a VIP Business, a Fedett, teremgarázs, valamint a Kültéri parkoló tartalmazza. Amennyiben az ügyfél transzferszolgáltatást nem kér, ebben az esetben ajánljuk figyelmébe Hortobágy parkolónkat, mely a Liszt Ferenc repülőtér (Ferihegy) legolcsóbb parkolója. (500 Ft./nap -tól). Amennyiben az ügyfél a transzfert nem kívánja igénybe venni, úgy az nem jár a díjak módosulásával.

Olcsó parkolás Ferihegyen



Reptéri parkolónk biztonságos és barátságos környezetben fogadja vendégeit. Bővebb információt weblapunkon találhatnak: www.parkolom.hu