2016. április 16., szombat

Kertépítés és öntözőrendszer beüzemelése Siófokon és környékén

Vállalkozásunk több mint egy évtizede foglalkozik teljes körű kertépítéssel,  öntözőrendszerek beüzemelésével, valamint térköves burkolással. Eközben több száz kertet terveztünk és építettünk, így varázsolva  mosolyt és elégedettséget temérdek család arcára.

Dobja fel balatoni házát, nyaralóját, pontosabban a kertjét = kertépítés és öntözőrendszer telepítés Siófokon és környékén!

Számunkra igen nagy megtiszteltetés, és egyben felelősség is, ha egy család, illetve egy cégvezető minket bíz meg otthonok, cégük kertjének megépítésére. Ugyanis nekik kitörölhetetlen nyomot hagyunk az életükben azáltal, hogy szebbé tesszük a környezetüket, a kertjüket. Ezért is valljuk, hogy a kertépítés egy művészet. Művészet professzionálisan bánni akár a növényekkel, akár a földdel, a fűvel vagy a kövekkel úgy, hogy ezek összképe a partner elvárásainak, ízlésének 100%-osan megfeleljen.

Kertépítés és öntözőrendszer beüzemelése Siófokon és környékén

Büszkék vagyunk, hogy elsőosztályú anyagokkal, szakértő csapattal, profi berendezéssekel kertépíthetünk együtt, és továbbra is fő célunk, hogy olyan kertek megálmodásán fáradozzunk kedves partnereinknek, melyek később is a minimális ráfordítás mellett élhetőek, időtállóak és gyönyörűek maradnak.

A Floralgarden szolgáltatásai: kertépítés, automata öntözőrendszer telepítés, gyepszőnyeg fektetés, térkövezés, kőműves munkák.