2015. november 24., kedd

Költöztesse irodáját velünk

Az S Transport - Servitius Group nagy kapacitásokkal rendelkezik, az évek során rengeteg iroda költöztetést teljesítettünk. Vállalkozásunk több nagy rakterű járművel áll ki, amiben a fuvarozott tárgyak nagy biztonságban érnek célt. Tehát az Ön cégének a költöztetése megbízható járművel fog megtörténni!



Ajánljuk, hogy a költöztetéssel kapcsolatban hozott döntést bízza szakértő munkatársainkra mivel munkatársaink több költözés gyakorlati tapasztalatával rendelkeznek. Ne feledje, bízhat bennünk!

Több éves költöztetési tapasztalattal rendelkezünk. Több különböző teherautóval dolgozunk. Bármit el tudunk vinni A-ból B-be. Az előzetes felmérés díjtalan. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok megfeleljenek Önnek. Ha dobozra, csomagoló anyagokra is szüksége lenne, megoldjuk.

Szeretné tudni hogy a szállítással, költöztetéssel kapcsolatban milyen kérdésekre tudunk válaszolni honlapunkon? Például: 

- Mennyivel a költöztetés előtt kell foglalnom időpontot? 
- Költöztetnek hétvégén is? 
- Van tanácsuk a költöztetés előkészületeivel kapcsolatban, amit érdemes figyelembe venni?
- A költözés során szükséges a bútoraim szét-, ill. összeszerelése. Tudják vállalni? - Milyen teherautót ajánlunk a költöztetéshez? 
- A költöztetés során okozott károkért felelősséget tudnak vállalni?

Kérdései vannak költöztetésével kapcsolatban?

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Költöztetéssel, szállítással kapcsolatos kérdéseit 8-16 óra között két órán belül megválaszoljuk!

Weboldalunkon rengeteg információt szerezhet a költöztetéssel, szállítással kapcsolatban. koltoztetes-szallitas-s-transport.hu