2015. november 17., kedd

Radardetektorok vásárlása könnyen, gyorsan, korrekt árakon

Megint benézett egy 30-as táblát? Jött is a csekk... Előzze meg a bajt, vásároljon tőlünk LEGÁLIS, minőségi traffipaxvédelmet! Radardetektorok vásárlása könnyen, gyorsan, korrekt árakon.

Radardetektorok vásárlása könnyen, gyorsan, korrekt árakon
Hogyan mér a lézeres traffipax?  A lézeres traffipaxok szintúgy a visszaverődés elvén mérik a gépkocsik sebességét, a kibocsátott jelek visszaverődéseit, szóródását és direkt találatát is előre tudja jelezni egy ilyen eszköz. Erre azonban akkor van jobb esély, ha kb. 250 méteren kívül vagyunk még, mikor a mérés megkezdődik. A lézernyaláb nyílásszöge ugyanis egy kúp mentén szélesedik a kibocsátás helyétől számítva, azonban rövid távolságoknál még nem lesz elég széles, hogy felérjen a szélvédőre kihelyezett készülékhez. A lézeres bemérés előrejelezhetőségét nagy mértékben növeli a BLS típusú külső lézerérzékelő! A külső detektor a rendszámhoz felszerelve majdnem mindig beleesik a lézer sugarába, mivel a lézerjeleket többnyire a rendszámtáblákra irányítják, továbbá a többszörözött detektáló rendszerének hála, a messzebbi lézeres mérést is megbízhatóan kimutatja.
Radardetektorok vásárlása könnyen, gyorsan, korrekt árakon
Ha nem akar újabb büntetésbe szaladni, érdemes körülnéznie nálunk, a Detektorboltban!

2005 márciusa óta a kedves partnereinket már nem csak a neten, illetve viszonteladóként szolgáljuk ki, mivel megnyitotta kapuit az üzletünk Budapesten a XIV. kerületben (Zuglóban), a Szugló utca 96. szám alatt. Várjuk az üzletükben és online egyaránt!